Att måla eyeliner

Det finns två sorters eyeliner, fast och flytande. En del fasta eyeliners kan vara svåra att fästa på ögonskugga. Då är en flytande eyeliner att rekomendera, som fäster hur bra som helst på ögonskugga. Om man är ovan och inte riktigt har fått in rätt teknik när man målar eyeliner så är en flytande en aning svårare att applicera. Om man tillexempel inte äger någon eyeliner eller om den skulla vara slut så kan man blöta en eyelinerpensel om man äger en sådan och så kan man använde en svart ögonskugga, funkar lika bra!

Här är lite tips på hur man kan tänka:
- Det är viktigt med en bra bas, lägg ett tunnt lager concealer på ögonlocket och pudra med lös puder.
- Titta med halvstängda ögon.
- Om man har ett litet ögonlock bör man inte måla en tjock eyeliner, då syns det nästan bara svart när man tittar rakt fram.
- Om man är ovan med att måla eyeliner kan man från början strunta i den där ''vingen'' som är på slutet. Och istället bara tänka på att få en så ohackig linje som möjligt som följer fransraden så nära fransarna som möjligt så det inte blir några mellanrum. Man kan börja med att göra en smal linje precis vid fransraden så det inte blir något mellanrum och sedan måla igen och göra den lite tjockare.
- Om man väljer att göra den där ''vingen'' på slutet ska man tänka på att den ska lyfta ögat naturligt. Den ska inte gå för långt ut, utan börja redan gå uppåt innan ögonfransarna slutar. Den ska ta slut där ögonfransarna slutar.
- Om ni använder ögonskugga så ska ni alltid lägga ögonskuggan innan ni applicerar eyelinern.

Att måla eyeliner handlar om träning och åter träning. Träna mycket och tillslut ska ni se att det kommer gå hur bra som helst! Hoppas ni har fått lite tips på hur ni kan tänka när ni målar eran eyeliner

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0