Be careful what you wish for, ‘cause you just might get it


Det här är jag just nu, nyduschad! Hur skönt som helst. Lyckades somna förut så sov i några timmar, inte så bra kanske. Menmen, får se på film inatt om jag inte kan sova. Har ju ändå sovmorgon till klockan 12 imorgon och har bara en lektion på torsdagar, så det går nog:-) Godnatt på er vackra människor

Don’t judge a persons journey until you’ve walked in their path


Rätt seg dag i skolan, hade teori på hantverken i 3h. Det är verkligen intressant och man lär sig så mycket roligt, men teori i 3h och sitta still och om man är dötrött så är det lite jobbigt. Tur jag låg skönt iaf, bilden som ni ser, lite lyx i skolan ibland. Sista lektionen va teckenspråk med Nils, för go gubbe alltså! Hör fortfarande inte vad han säger men man lär sig nog med tiden att förstå han sätt att prata på. Har precis kommit hem och det åskar, regnar och blixtrar som bara den ute.. Rädd tjej haha. Nu ska jag göra rent min spegel. puss

En dagens


TRÖJA från Bik Bok - JEANS från Cubus

Love isn’t finding someone you can live with, it is finding someone you can’t live without


vardag för mig&mamma


MY DAY



Uselt av mig att inte bloggat någonting idag. Men började vid halv tio så sov lite extra, åkte till skolan så hade vi hantverksoriegntering och sedan hål 2h till vi hade hantverk och sedan var det slut på dagen. Idag på hantverkat hade vi manikyr, fila, polera, klippte nagelbanden, hand/arm massage osv, hur underbart skönt som helst! Efter skolan drog jag och några tjejer upp på stan för att kolla på Modelljakten, och Kenza är verkligen en av världens vackraste kvinnor!

You just have to learn to forget about the peolpe who forget about you


En godnatt puss från mig! Nu ska jag bädda ner mig i sängen med film och melon, ska soooooova som en björn inatt. kram

NEW IN


Levi´s Cofferoom


Hej på er! Varit en rätt okej dag idag faktiskt. Vaknade upp på strålande humör och hade längtan till skolan. Hade teckenspråk för första gången, med en döv.. Lite läskigt men det kommer nog funka. Hade sedan hål i ungefär 4h, så jag, Emma, Malin och Pernilla drog upp på stan och kollade lite i affärer och åt mat och mös lite tills det var dags var sista lektionen på dagen. Nu ska jag byta och och sedan möta upp Amanda för en pw, hörs senare så ska jag visa er vad jag fick med mig hem! puss

Soul Surfer


http://www.youtube.com/watch?v=MWeOjBCi3c4&ob=av3e KOLLA TRAILERN!!
Måste verkligen rekomendera den här filmen!! Se den alla, herregud tjöt nästan hela tiden. Ena stunden av att det var så sorgligt och andra stunden för lycka. OCH den är verklig, alltså det har hänt på riktigt, en sann berättelse. Tror jag ska se den igen nu, fysatan vilken bra film.

Todays plans


If you were to ask how many times you ran through my mind i had only say once because you never even left


Guess what


Kolla vad jag fick hem igår!

Todays plans


I didn’t come this far to fall down and start all over again


Nyvaken tjej. Har precis vaknat som ni ser, är fortfarande trött. Men iallafal ska fixa till mig lite sen får jag se vad dagen bjuder på, gör en liten ''dagens planer'' snart, roligare att läsa! Ville bara kika in och berätta att jag ber om ursäkt om mina depp inlägg, men livet är tufft. Hoppas ni får en fin lördag!

Brustna hjärtan läker långsamt

Mår inte speciellt bra just nu, men det finns så mycket människor som får en på bra humör, bara att få höra något gulligt. Blir alltid så glad när någon säger något fint till mig. Sånt får mig att orka med livets motgångar. Vissa dagar när jag känner mig som världens äckligaste och fulaste då jag inte vill visa mig för någon, så skriver någon person något gulligt så man bara blir glad och skiner som en sol! haha.

''Jag cyklade själv hem så tänkte jag på dig och blev glad''
''du är otroligt fin ska du veta''
''blir svin glad när ja ser dig o dinabilder för du e så snygg''
''du är liksom obeskrivligt snygg''
''När ja är nere eller bara allmänt seg så tittar ja på nån av dina bilder och ja får alltid ett smile fast ja tänker inge specielt :$­­''

Liten del av så mycket gulliga saker jag får höra av folk jag knappast inte känner, som blir glada över att kolla på bilder på mig även fast de egentligen inte känner mig direkt som person. Man blir glad!

Nej men, kärlek är jobbigt också, svårt, krångligt, det gäller att kämpa för vad man vill och man vet är den rätta innerst inne.

En tjej i min klass läste upp en urgullig dikt förut som hon såg på facebook som löd,

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet. Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se, två öron för att höra, men varför har vi bara ett hjärta?" Puh tänker en liten stund och svarar: "Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"

nästan så man fick tårar. Och jag vet att jag har hittat den person som har mitt ''andra'' hjärta, han har bara inte riktigt insett det helt än.

Todays plans


FREDAG!!!!

Äntligen fredag! Sitter i skolan nu och har as go dag. Film snart och Malin bjuder på lite gott att äta till, rätt okej. Nu ska jag fortsätta umgås med min älskade klass och ha fredagsmys. Vi hörs sen , puss!

Take me back


Follow your heart, but don’t forget to take your brain with you

Bloggen har tyvärr fått lidit idag pga av skolan. Vaknade lite försent imorse och fick stressa mig iväg till bussen och sedan har vi haft en jätte intressant förläsning om GHD i skolan, om ni inte vet vad en GHD är så ska jag berätta det i ett annat inlägg. Så vi har hållt på att stylat varandras hår också och lite så, sen var det lunch pannkaka som vanligt på torsdagar fortfarande.. Efter lunchen var det förläsning om Scratch nails, väldigt intressant det med och sedan fick vi dekorera naglarna på varandra. Så har min dag sett ut, har även varit väldigt mycket skratt från min käft, övertrött och en Emma som det inte går annat än att skratta åt. Nu är jag precis hemkommen och ska strax följa med mamma till Maxi och handla, efter det kan jag garantera att det blir sängen, dötrött.




Friendship i just a word, but my girls give it a meaning

Hej på er! Skulle uppdatera ett inlägg i skolan men internet gav sig i sista sekund tyvärr.. Kom hem och baka en tårta till Elin, Emma hjälpte till och Casper satt mest och sa den va ful:-( GLAD blev hon iallafall. Kom nyss hem från Elin så därför jag inte hunnit bloggat något mer idag.

Men ivarjefall så lunchade jag och några av tjejerna på La Baugette, riktigt gott! Sedan kika vi i lite affärer innan det blev tillbaka till skolan. Fick med mig en jättesöt tröja nu till hösten, såg så mycket fint så funderar på att dra ner på stan imorgon efter skolan och köpa på mig lite höstnytt. Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på film. Och vill bara tillägga att jag älskar mina fina vänner, ni är fantastiska och gör mina dagar till minnesvärda, fina, roliga, underbara dagar! Godnatt allesammans


Elins snygga tårta!







Nu får ni en litet titt på hur våran nya nagelsalong kommer se ut! Visar er när allt är helt klart också:-)

Hahah goaste Felicia! Nej det är inte ett dass, ett hål som vi ska kasta använda handdukar osv, som hamnar i tvättstugan.

In school

Hoppas eran morgon starta bra! Det gjorde min, bara lite trött. Annars då mår jag finfint. Sitter i den nya salongen nu i skolan och har lektion, eller inte lektion vi sitter vid datorerna och skriver på lite papper. Börjar alla lektioner nästa vecka! Lite senare ska jag visa er våran nya nagelsalong, helt sjukt va fint de blir!!! Otroliga nagelbord, kommer bli hur bra som helst det här. Nu ska jag fortsätta snacka lite skit med mina tjejer. puss

Todays plans


GLAD TJEJ!!

Nu kan jag somna med ett leénde. Beställde nyss hem en systemkamera, tog ett tag innan jag kunde bestämma mig vilken jag ville ha. Hoppas jag valde den bästa! Roligt det kommer bli i bloggen med massa massa bilder med en riktigt kamera ;-) Men nu gott folk ska jag sova, dö trött! Natti♥

Grekland

Under förra året och det här året har jag besökt Grekland, Fuengirola och Gran Canaria. Tänkte berätta lite om de olika resorna, börjar med Grekland. Det har varit mina absolut bästa resor, det har varit helt fantiskta resor helt enkelt, till Grekland åkte jag med en av mina bästavänner Amanda och hennes fina mamma Susanne. Vi hade två helt otroliga veckor tillsammans på ett sånt underbart ställe. Amanda och jag trivdes som reskompisar så vi har bokat en resa till Thailand, dock själva den här gången. Längtar så mycket!! Nu får ni se Grekland i bilder.



Jag hoppas vi åker tillbaka Amanda!!



Schema


Såhär ser mitt schema ut. Är faktiskt nöjd, de ämnen med ett kryss över ska jag ej ha, och de med glittrande hjärtan är hantverk. Den mesta tiden i skolan kommer jag spendera åt mitt favoritämne hantverk, där det ingår allt jag vill jobba med i framtiden. Smink, hår, naglar, ja ALLT! Så lycklig. Tror vi direkt drar igång med att lära oss att bygga naglar:-) Går helt klart bästa linjen! Dåliga är väl att det är idrott sist på fredagar, haha lat. Men på en fredag är inte så lockande.. Annars har jag ingen matte, engelska, no eller sånt tråkigt. Enda vanliga ämnet jag läser är Svenska B och idrott. Kommer bli ett bra år det här med alla goa brudar!

Första dagen


Glad man kommer bli varje morgon när man ser detta när man kommer in i skolan!

Fina Anna!



Fyra sista bilderna är från Studiebesöket på Modelinefrisör och Stylingprodukter. Köpte schampo, balsam, hårinpackning, hårspray och en olja för håret. Tror ni inte jag glömmer den påsen med produkterna i på bussen?? Smart Victoria smart..

Längtar redan till skolan imorgon! Kommer visa er mer bilder på skolan också. Och vi kommer få en fantastisk ny salong!! Helt underbar! Även har dom lyxat till det för oss, solldäck uppe på taket. Love school. Visar er massa bilder när det är klart! Visar er mitt schema senare.

On the bus

Sitter på bussen påväg hem efter en härlig dag i skolan. Så kul att träffa alla igen! Schemat var helt okej, lite jag hängde upp mig på men det gör man väl alltid. Ska leta lägenhet som fan nu, är hungirg också, börjar bli en vana. Ska hem och äta mammas köttbullar, muuums. Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig!

Todays plans


Skolstart


Klockan är 05:54, har varit vaken ett tag. Svårt att sova, fått få timmar sömn pga att jag vänt på dygnet helt och hållet. Jobbigt att vända tillbaka. Men iallafall ska jag snart gå ner och äta lite, redan hungrig haha illa. Skulle sluta 2-3 någon gång idag, ska ju på studiebesök och där prata med en tjej angående en liten rolig grej som händer i september. Blev ni nyfikna? Meeen tänker va så elak och inte berätta, ni får se då! Är redan nervös och vet inte hur detta kommer sluta. Jaja, nu måste jag springa och äta innan min mage svälter haha, puss!

Godnatt

Idag har jag varit duktig, eller ja duktigare än vanligt. Har städat min garderob, vikt alla kläder som låg lite hur som helst. Och kom på att jag kunde ha väntat med det ett tag, för ska ändå plocka bort alla sommarkläder snart och plocka in höstkläderna. Stor garderob, men ändå får jag inte allt plats. Så det glädje mig med att min bror ska kolla på ett hus i helgen, hoppaaas mer än något att han flyttar. Fysatan va skönt, får två rum! Eftersom det finns en dörr mellan våra rum (som nu är stängd med planka ivägen och tapet över) så går det ju att öppna upp! Ska ha en garderob i hela hans rum, eller stoor soffa och tv, som ett litet mys rum. Fårse hur det blir! Ivarjefall har jag även målat naglarna som jag skulle, gjort hårinpackning och ansiktsmask, istället för att laga mat gick jag ut med Vanessa och gick nästan 1 och en halv timme. Så nu ska jag stänga av datorn och göra rent den. Imorgon vankas skola, åå så jag längtar!! Time to sleep.

Lyx vs. budget


LYX   265kr                                    BUDGET   71kr

På första bilden ser ni All cover mix från Make up store, och på andra bilden All cover mix från Viva la Diva. Som ni ser skiljer de sig väldigt mycket i pris. Concealern från Make up store är ju fantastisk, med mycket pigment i. Men har man inte lust att lägga ner 265 kr på en concealer så finns det en all cover mix från Viva la Diva som också funkar väldigt bra!

Om ni inte riktigt har koll på vad de olika färgerna ska täcka så jag göra det klart för er nu. Den gul/gröna concealern är till för att täcka röda partier såsom blemmor, ytliga blodkärl osv. Den mer röd/rosa färgen är till för att täcka blåa toner i ansiktet, tillexempel blåa ringar under ögonen. Och till sist, beige är till för att ljusa upp de båda färgerna, man blandar beige med de den gul/gröna och den röd/rosa för att ljusa upp dom lite. Kan också användas som en bas på ögonlocket eller som en high lighter under ögonbrynet.

Hurtig..?

Nu blir det en pw med hunden! Tillbaka om någon timme, tänkte tipsa er om en liten grej då! Håll utkik

SVAR PÅ KOMMENTAR

Fick en fråga om jag kunde lägga upp en sminkvideo, visst kan jag det! Frågan är bara vad för slags sminkvideo vill ni se? Vanlig vardagsmakeup som jag använder, eller ni får kommentera och säga vad ni vill se! Kan också säga att sminkvideon isfåll kommer upp på bloggen när jag fått min systemkamera. Kram på er och fortsätt kommentera vad ni vill ha i bloggen!

Todays plans


right next to you

Godmorgon på er! Klockan är 20 i 2 och jag vaknade precis, skönt att få sova ut sista dagen på sommarlovet.  Förlåt för dålig uppdatering igår men va verkligen på dåligt humör och hade då ingen lust att blogga för det skulle bara bli deppinlägg. Men vet ni! Sitter och kollar på facebook och blir på riktigt avundsjuk på de som börjar skolan idag, jag vill också!! Ska gå och lägga mig jätte tidigt idag för det ska bli tisdag så snabbt som möjligt, ååh vad jag längtar! Kommer upp en liten ''dagens planer'' snart så ska ni få se vad jag har att göra idag. Kram på er sålänge

Fast and Furious


Kan inte få nog av Fast and Furious, så galet cp snygga!!!!! Bästa jag sett. Så därför boka jag nyss FF boxen med alla 5 filmerna, har inte sett 5an än så det ser jag fram emot. ååååååh nu är det slut på reklam, ska fortsätta dreggla

fy

Hahah vilken morgon, sett nog med fula bilder på mig själv. Började morgonen med att se att jag fått ett mms från min bror, jo men då hade han varit inne inatt och tagit kort på mig när jag sov, hahha fyfan. Bort direkt! Satte mig här vid datorn och hitta gamla äckliga bilder från 2009 osv, kanske kan visa er några. Fy hur kunde mamma tillåta mig att va fjortis??? Kommer aldrig förlåta henne för det. Nog om det så ska jag duscha nu, puss

Sitter på en mysig restaurang och äter god...

img_4675 (MMS)

Sitter på en mysig restaurang och äter god mat med familjen och emelies familj! älskar mitt liv


DIIIE

ååååååå orkar inte med jävla förkyldning, rekord nös 8 gånger på raken!

Från Göteborg

Nu lite mer om Göteborg. Har ju redan berättat att det var trevligt och mysigt. Tänkte bjuda på några få bilder och sedan på lite grejer jag fick med mig hem. Orka inte ta kort på allting, såna där småsaker som inte är så intressanta strunta jag i. Och minnet är kort, kommer inte ens ihåg vad jag köpte. Kollade i garderoben och skulle ta fram kläderna och hade noll minne, började kolla efter prislappar men såklart att jag har prislappar på ungefär 50 plagg. Men det jag är 100 på att jag köpte ska jag visa er!


Vitt linne som jag ej kommer ihåg vart det kommer ifrån, men hur snyggt som helst när ryggen nästan är helt öppen.

Spets body från ett ställe jag inte heller kommer ihåg vart ifrån. Urringad rygg, bild längre ner.

Tub linne/tunika från Gina Tricot.

Två långklänningar som jag inte kommer ihåg vart de kommer ifrån.

Gamla, höga jeansshorts från Beyond Retro (Vintage Clothing). Jeans från Gina Tricot.

Gråa Converse från någon affär.

Inte så bra koll på vart allt kom ifrån och har ingen aning om vad det kosta. Alla kvitton slängda. Tack igen mamma!


Spets bodyn och jeansen från Gina Tricot, syns tyvärr inte så bra. Försökte ljusa upp bilden för den va så mörk, men dåligast kvalité, men struntsamma. Jeansen är mörkblå och bodyn vit!

En av långklänningarna. Hade precis varit ute i spöregn därför ser ja så hemsk ut haha.


Orkar inte rotera. Mamma och pappa på Liseberg!



WB Michael Jackson på stan.

Things change, and friends leave, but life doesn’t stop for anybody


Godmorgon kära vänner! Har precis tagit mig en dusch och gjort hårinpackning så nu känns håret som en barnrumpa. Mår förövrigt väldigt illa, mår illa varje jävla dag börjar bli trött på det här. fyy. Förutom att jag mår illa så mår jag faktiskt helt okej. Min såkallade ''drink'' tog bort min halsvärk så känner mig friskare! Skönt. Nu ska jag torka håret och fixa iordning mig. kram sålänge!

Godnatt


Dagens godnatt puss får världens underbaraste!
Nu people ska jag sova, eller försöka. Har skit ont i halsen och förkyld.. Så ska gå ner och göra en liten ''drink'' så jag förmodligen mår bättre imorgon och värma en vetepåse som gör så jag blir varm och sova med tofflor!
Om ni någon gång har ont i halsen så ska ni pressa en citron och ha i salt! Blanda det och sedan gurgla och svälj, det är hur vidrigt som helst. På gränsfall till att man spyr, men tro mig chansen är hur stor som helst att ni inte kommer ha ont i halsen dagen efter. Funkar för mig! Citron och salt tar dör på bakterier. Så kom ihåg det nästa gång ni har ont i halsen. Nu ska jag göra mig lite friskare och sedan sova, godnatt!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Fick en fråga om vart skorna på bilden i inläget ''AUTUMN'' kommer ifrån.
Och skorna finns på Din Sko! Spring och köp, döö snygga

SVAR PÅ KOMMENTAR

Fick en fråga om jag var gluten. Tänkte svara på det i ett inlägg eftersom det är lite invecklat.

Såhär ligger det till, när jag var liten var jag mycket sjuk, råkade ut för det mesta och spenderade mycket av min tid på sjukhus. En dag vaknade jag upp utan syn, fick känna på att vara ''blind'' i en vecka, vara nära döden pga alla allergier, överkänslig, haft något fel på hjärtat, har noll imunförsvar för det är förstört efter alla medeciner jag fått proppat i mig under åren, så blir sjuk av ingenting och spyr av vissa medeciner för är till och med allergisk mot det, hela min kropp har varit köttsårig, och mycket mycket mycket mer än så. Min barndom var ett rent helvete pga av allt jag fick gå igenom, fick aldrig må helt bra. Men iallafall påtal om gluten, fick knappast ingen hjälp, var på besök väldigt ofta, men ingen kunde hitta något fel på mig. Det var mer besök på sjukhus. Tycker synd om min mamma som fick offra mycket av sin tid för att sitta på sjukhus med mig. Men hon gjorde verkligen allt för mig, hon kämpade om all hjälp även fast hon blev emotsagd. Hon gav inte upp. Tillslut fick jag hjälp av en speciallist inne i Örebro. HAN var den första som kunde hjälpa mig. Han upptäckte att jag var glutenallergike och hade tarmar som läckte inne i magen. Jobbigt som det redan var så fick jag besöka honom en dag varje vecka om jag kommer ihåg rätt. Han hjälpte mig så himla mycket! Han tog reda på exakt ALLT jag inte tålde, fick göra massa häftiga tester som jag inte ens trodde skulle funka först, det visade sig att det enda jag verkligen tålde HELT och hållet var kött och vissa grönsker. Så var det med det. Fick till och med se inne i min mage på en tv, rätt coolt. Verkligen inte som man kan föreställa sig att det ska se ut! Fick iallafall börja äta glutenfri mat, gjorde det i ungefär ett år tills jag tröttnade totalt, det smaka apa. Vidrigt, äckligt FY. Så jag började äta vanlig mat igen, om det är bra vet jag inte, men det bryr jag mig inte om. Men kan må väldigt illa ibland och känna reaktioner, men äter mer kött och grönsaker än gluten saker. Så det funkar okej. Hoppas du fick svar på din fråga!

AUTUMN


Detta vill jag bära i höst!
Om jag ska vara helt ärlig så kan det gärna få bli höst för mig. Tycker det är så mysigt, mörkare ute, man sitta inne i myskläder och kolla på film under ett varmt täcke. Och en viktig sak, det är mycket snyggare kläder!! Älskar kläderna som börjar komma in på hösten. Tror det är mer min grej än sommarkläder, vill ha mycket lager på lager eller vad man ska säga. Stickade tröjor, stora halsdukar, kängor! Just love it. Så hösten, du är välkommen!

Lumene - Waterproof Eye Makeup Remover


Tänkte tipsa om denna produkt. Det är alltså ett borttagningsmedel för vattenfast mascara eller annat smink som är svår borttaget. Mamma köpte denna åt mig för någon vecka sen för jag hade problem med att få bort min vattenfasta mascara, och jag är hur nöjd som helst, får helt klart 5/5.
Den är väldigt mild och passar perfekt om man är lite känslig, det svider inte och det känns fresht. Innan användning ska man alltid skaka flaskan, fukta en bomullspad med removern, håll sedan paden mot ett slutet öga och sedan torka försiktigt bort ögon makeupen. Tvätta alltid ansiktet efter! Kom ihåg att det är viktigt att tvätta bort smink på kvällen innan du går och lägger dig. Annars finns det risk att ögonfransarna går av, och om du sover med foundation eller liknande så kan du få finnar.

Ett litet annat tips nu när jag ändå är igång och pratar om vattenfast mascara är att om du vill att dina fransar ska hålla sig ''uppe'' längre, så hjälper vattenfast mascara att hålla dina fransar uppe längre än en vanlig mascara. Börja med att böja ögonfransarna innan du målar på mascara! Jätte viktigt, annars kan dina fransar gå av.

Godmorgon

Godmorgon på er, idag bjuder vädret på regn.. Har iallafall hunnit rengöra poolen lite med mamma innan regnet kom, eller ja vi läste i massa papper. Lika tröga båda två! Ska plocka iordning lite på mitt rum nu och ikväll ser det ut som jag beger mig mot Amandas place för lite matlagning och mys. Ska även tipsa er om en jättebra produkt senare och visa er kläderna jag fick med mig hem från Göteborg! Kram på er

Sitter hemma och myser  hos Amanda med ben...

img_5243 (MMS)

Sitter hemma och myser  hos Amanda med ben&jerrys!


LOVE PLUSGYMNASIET

Hemkommen och har precis duschat, känner mig som en ny människa! Eftersom nästan alla har börjat skolan så längtar jag också fruktansvärt efter skolan, min underbara klass, underbara lärare, skolan i sig själv, ALLT! Är så lycklig att jag valde helt rätt linje för mig, ååh. Och inte nog med det så första dagen vi börjar ska vi på studiebesök på Modeline frisör och stylingprodukter. Hur underbara lärare har vi inte som alltid få gö massa roliga saker? Nu ska jag drömma lite mer om skolan. puss

Sitter ute i solen och äter en god sallad....

img_8078 (MMS)

Sitter ute i solen och äter en god sallad. Snart ska vi fortsätta bilfärden hemmåt. Längtar hem nu!


Hem till Karlskoga

Godmorgon! Idag mår jag ärligt åt helvetet. Jävla allergi som gör så mina ögon dör, förkyld som fan, ont i huvudet osv.. Så nu ska vi strax åka hem så jag får vila mig. Fyfan, typiskt att bli sjuk nu när skolan börjar snart. Men ska leva på tabletter så är jag nog frisk imorgon! Hoppas ni har en bra dag så hörs vi när jag kommer hem. puss

Göteborg

Hej!! Hoppas ni alla mår bra. Jag mår rätt okej, hade jättekul igår på Liseberg. Men har haft svag migrän i några dagar och det vart inte bättre av alla galna karuseller jag åkte hundra gånger, på slutet av kvällen vart det tufft, kändes som jag skulle svimma vilken sekund som helst.  Men kom hem och tog mig tablett och sov. Så idag har jag mått bättre, vaknade dock väldigt förkyld och ont i öronen så blev jobbigt att shoppa, orka knappt inte gå. Känner mig febrig och lite så. Hoppas på att må bättre imorgon! Nu har vi precis kommit in på hotellet, var och åt på en jättefin restaurang. Åt som en häst så mätt så jag tror jag ska spy, men gott var det. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova och hoppas på friskning imorgon! JUSTE Vann också två såna där stora grejer på godishjul, fett.

BYE KARLSKOGA


Åker till Göteborg i några dagar, tillbaka på Karlskogas mark på torsdag. Idag ska vi besöka Liseberg, blir åka allt som finns, alla läskiga, Atmos Fear står högst upp på listan! Haha, om jag inte drar mig ur.. Kommer bjudas på shopping också. Blir nog bra det här. Och älskar att bo på hotell! Kan nog vara det mysigaste som finns, har alltid älskat det. Så har nog bott på hotell över hela Sverige haha. Hoppas ni får några fina dagar! puss





Happy


Var på stan och lunchade med mamma förut, åt som vanligt världens godaste sallad som finns på Som Hemma.
Efter det åkte vi till Expert för skulle få välja ut en systemkamera, kollade lite men kunde inte bestämma mig så ska åka tillbaka dit med pappa idag eller när vi kommer hem från Göteborg. Fick även ett par nya converse och så ska jag få pengar. Bättre och få pengar så man kan få köpa sig vad man vill tycker jag.
Var även inne på en leksaks affär och köpte en present till Sanna som också fyller år idag. Så vi åkte förbi henne innan vi åkte hem, och där var det fullt ös. Så glad hon blev när jag kom, goaste ungen♥ Vet inte hur mycket hon krama mig haha, Camilla hennes mamma sa att dom börjat kollat på resor till Florida nu. Och om jag får ledigt från skolan ska jag få följa med, GALET!!
Nu blir det fixa sig lite och senare ut och äta igen, förmodligen blir det till Kristinehamn. Men fårse, puss

Idag är det min och mammas dag


Godmorgon!! Idag sörrni fyller jag 17 år! alltså ETT ÅR KVAR!!!!!!!!!!! längtar som fan tills 18! Då börjar livet på riktigt!!
Men ivarjefall idag fyller jag endast 17 år, inget speciellt, känner mig inte äldre. Lite jobbig början på dagen, har sån jävla huvudvärk och mår illa.. Men annars är det helt okej. Vill säga grattis till min mamma som också fyller idag!
Imorgon åker vi till Göteborg, liseberg och shopping väntar! Bra avslut på sommarlovet.

Vill också säga att jag hatar facebook, har blivit BLOCKERAD till att kommentera.. Bara för jag svarade på för många Tack på Grattis logginlägg för snabbt. Så nu har jag blivit blockerad, och blockeringen är borta om några dagar. Svarar på alla grattis då!! TACK ALLIHOPPA♥

Tillägnat till Sara Karadakhi, grattis!!


Just me and my brother


New in

Ber om ursäkt över att bloggen har kommit i andrahand. Men somsagt låg jag i sängen ungefär hela dagen igår, migrän är inte alltid det roligaste! Idag har jag sovit rätt mycket också pga av att jag vart trött efter alla tabletter jag fick stoppa i mig. Men nu ni, nu ska jag inte svika er, eller kanske lite, fyller imorgon och vill inte spendera min födelsedag vid datorn och åker förmodligen till Göteborg på tisdag. Men jag kör på mobilbloggning!

Här är lite av sakerna jag köpte i fredags i Örebro. Alltid lika roligt att shoppa med världens bästa mamma♥

Var på en poolaffär först för att inhandla massa nytt klor och sånt som behövs till en pool, mamma köpte även med ett volleyboll nät och en volleyboll! Nu blir det volleyboll tunering;-)


Mascara, waterproof eye makeup remover och två ringar från Kicks. Två Body Butter 300kr från Body Shop.
En kam 25kr & Loreal Absolut Repair ca.200kr från Bell Box. Kommer ej ihåg priserna på de från Kicks.


Svarta ''bh:n'' 129kr från Bik Bok. Bh utan band, jättesmart grej. Det är alltså som en bh som har som nästan klister i kuporna så den sitter fast. Perfekt om man har en klänning/tröja med bar rygg! 169kr från Cubus.


Navelpiercing från Silver Box, ca.300kr.


Ett par till nya kärlekar, kan inte få nog av skor! Dessa kommer från Scorett och kostar 699kr.

Köpte även, en poncho som är as ball nu när det är lite kallt ute, perfekt över skinnjackan! Ett par jeans. Och en tröja som jag länge letat efter, öppenrygg! Hur snygg som helst. Även ett halsband och lite sånt. Ni fick se lite iaf!
Tack mammi♥


Galen kväll

Just nu känner jag mig mer död än levande. Kom hem runt 5-6 imorse och har sovit hela dagen. Tog precis en dusch och ska nog sova lite till. Återkommer när jag blivit människa igen!

Kvällen bjuds av massa festligheter, Börja...

img_2673 (MMS)

Kvällen bjuds av massa festligheter, Börjar med en jordgubbsdrink!


Tillbringat min dag på marieberg med mamma...

img_8598 (MMS)

Tillbringat min dag på marieberg med mamma,  därför uppdateringen varit så dålig. Visar er senare vad jag fått med mig hem!


hjälp mig!

BEHÖVER TIPS TILL BRA SYSTEMKAMEROR!!!  tack på förhand!

hey baby


Visste ni att jag egentligen ska använda glasögon? Är bara väldigt dålig på det, känns inte som min grej så har hellre ont i huvet. Påtal om annat så vart de lite ändrade planer förut, när jag skulle gå till bussen så kom pappa precis hem så hade han hämtat min cykel åt mig, gulle pappa♥ Så följde med mamma till Maxi och handlade. Åkte till ett pizzeria efter och köpte med lite mat hem, fick en 2 liters dricka gratis för han sa att jag va de finaste han hade sätt haha, lite kul. Nu sitter jag här mätt efter en mycket god kycklingsallad. Blir att försöka ta med sig Emma ut en stund, puss

Next to you


Nu kära vänner ska jag ta bussen till busstation och hämta min cykel som har fått stått där i ett par dagar. Bara för jag är så lat orkade jag inte cykla hem på den (okej det va SVINkallt) och bara för jag är ännu mer lat tar jag en vilopaus hemma hos Amanda på vägen hem (vill bara säga hej tilll henne när jag ändå har vägarna förbi). Blir nog bra det här! Återkommer när jag är hemma igen om jag inte avlider på vägen. puss

12:47

Godmorgon på er! Har precis ätit lite frukost, tänkte gå ut och sola MEN det är ju svinkallt ute. Bara 16 grader, frös ju ihjäl när jag gick ut. Det är såhär att jag har ''missbildade'' blodkärl så fryser väldigt lätt, nu fick ni veta något nytt om mig idag igen haha. Men fårse vad dagen bjuder på. Imorgon ser det ut att bli Marieberg med min älskade mamma. Och på söndag blir det antingen Göteborg eller Stockholm, beror på vad vädret visar. Men det blir nog bra. Njut av dagen! puss

Mys


Såhär ser min kväll ut! Liggandes i sängen, med glass&melon som mamma kom upp med och även tända ljus på de. Hoppas ni också får en mysig kväll!

Sometimes you don’t realize how much you care for someone until they stop caring for you


Tips för er som har skadat hår

Igår när jag var hos min vän Amanda som går frisörlinjen tipsade mig om en produkt som heter, Absolut Repair cellular. Det är alltså som ett slags balsam/hårinpackning som man kan tvätta håret med och avstå från schampo och balsam. Som ni vet så sliter schampo väldigt mycket på håret. Och därför är den här produkten väldigt bra för er som har skadat hår.
Det löddrar knappt och är därför inte så dryg, men håret blir rent och får en fantastik mjukhet! Man ska växla mellan att använda denna produkt och schampo och balsam, så man inte jämt använder Absolut Repair. Jag själv ska verkligen testa denna produkt! Jag är inte säker på exakt vart den finns att köpa, men sök på internet så hittar ni den. Ligger runt 180kr, men helt klart värt de!


Ansiktsrengöring på djupet


Sitter här och väntar på att få tvätta bort ansiktsmasken, börja kännas ''starkt'' i ansiktet nu, typ som mint i munnen eller nått. Känns underbart med en slappardag! Men fårse kanske händer något livfullt senare. Nu blir det dammsuga åt mamma, återkommer snart!

Onsdag och 5 dagar kvar tills min födelsedag


Gjorde massa frukost idag, dock var jag proppmätt eftet en halvmacka, en bit melon och lite yoghurt och lite juice..Blev lite ledsen då som fick slänga allt det goda, tvinga i mig proviva juicen iallafall som nästan är ett måste, eftersom den hjälper min mage (mina tarmar läcker i magen). Det lät väldigt äckligt, men så är det så är gluten men äter vanlig mat nu ändå, palla äcklig mat. Nu vet ni lite mer om mig! haha.
Eftersom det är sämst väder så ska jag ta en tripp till Konsum och hyra film sen gosa ner mig i sängen och bara slappa hela dagen. Bloggar mer senare om lite mer intressanta saker!

baby i want you here


Sitter här i min säng med krullhåret och ska sova! Skulle bli en pussmun på bilden men vettefan hann aldrig gö klart innan de tog kort, ni får nöja er med en halv godnatt puss! Nån fin kille ska få den riktiga någon dag. Nu säger jag godnatt!

Want you in my life

Hej på er! Vart ingen uppdatering förut, har varit hos Amanda hela dagen och även Emma umgicks med oss. Mycket trevligt! Hoppas ni haft en jättebra dag så hörs vi imorgon, och om jag är hemma hela dagen lovar jag er att de kommer lite nytt här på bloggen, kanske höstens färgtrender? Mja, ni får se imorgon! pussss

Jag vet hur du ser ut i inga kläder


Åker iväg och möter upp Amanda, blir luncha och prata massa skit. Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare! Och ber om ursäkt för emoinlägget från igårkväll haha, va lite ledsen där.. Men nu är det ny dag och nya tag!

Give me some love


Klockan är 1:20 och det här är verkligen en deppkväll. Allt är så förvirrande. Vill ha kärlek, saknar kärleken! Vill bara ha någon att somna med och veta att han kommer jag vakna upp med, killen jag älskar, litar på och vill leva mitt liv med.

http://www.youtube.com/watch?v=uhEG5WhizpM&feature=related
Sitter och lyssnar på sån här deppmusik och gråter en skvätt..
Kolla och läs texten



Brun


Vill utomlands och bli brun! Pappa och jag var nästan lika bruna där.. haha blek pappa♥

Jeffrey Campbell


melon


Har precis gjort fransk manikyr och nu sitter jag och mumsar på melon, kan va det godaste som finns!

Sista minuten

Så sugen på att åka utomlands nu innan skolan börjar, nästan övertalat mamma! Så sitter och letar sista minuten resor nu. Älskar att resa, vill resa jorden runt i framtiden. Saknar både Fuengirola och Gran Canaria som bara den, va inte längesen jag va där men ändå vill jag bara åka och åka igen! Och längtar något grymt mycket tills Amanda och jag åker till Thailand i vinter, kommer bli så jävla underbart!!

Snart ligger jag och Amanda här på Kata beach i Thailand!

Godmorgon


Såhär ser jag ut idag, långklänning från Bik Bok!
Okej en snabb uppdatering nu innan mamma kommer så ska vi åka och ta spruta, rädd som jag är måste jag ha mamma med mig haha. Hörs senare!

Gone in 60 seconds


Ni missar väl inte denna film nu klockan 21.00 på 5an?? SEVÄRD!

Min kropp

Fick frågan och jag kunde visa en helkroppsbild och berätta lite om min kropp, hur jag egentligen ser ut. Och visst kan jag det! Jag är verkligen inte lång, är endast 1.57 m. Lägger in bilder så får ni bilda eran egen inblick om min kropp! Jag är inte rak, jag har kvinnliga kurver, rumpa och höfter!
Visst har jag vissa saker jag verkligen skulle vilja ändra på, men det vill väl alla. Ingen är perfekt, och vem har sagt vad som är perfekt egentligen? Vissa dagar kan man trivas med sin kropp och andra dagar vill man knappast inte visa sig. Jag tycker vi alla borde älska oss själva mer, och vara stolta över våra kropper hur vi än ser ut. Alla är vi olika och alla är vi unika!

Men det här är jag, det är så jag ser ut.







Städar..

..för fullt här på mitt rum. Eller försöker iallafall! Som alltid när jag städar så tänker jag för mig själv att jag aldrig mer ska stöka till och hänga in alla kläder i garderoben. Men hur tror ni det blir? Jo nästa dag ser de likadant ut igen haha..
Nuu blir det städa vidare, man får passa på när vädret är så tråkigt! Fick en fråga om min kropp, någon som ville se helkroppsbild och lite så. Kommer upp senare!

Att måla eyeliner

Det finns två sorters eyeliner, fast och flytande. En del fasta eyeliners kan vara svåra att fästa på ögonskugga. Då är en flytande eyeliner att rekomendera, som fäster hur bra som helst på ögonskugga. Om man är ovan och inte riktigt har fått in rätt teknik när man målar eyeliner så är en flytande en aning svårare att applicera. Om man tillexempel inte äger någon eyeliner eller om den skulla vara slut så kan man blöta en eyelinerpensel om man äger en sådan och så kan man använde en svart ögonskugga, funkar lika bra!

Här är lite tips på hur man kan tänka:
- Det är viktigt med en bra bas, lägg ett tunnt lager concealer på ögonlocket och pudra med lös puder.
- Titta med halvstängda ögon.
- Om man har ett litet ögonlock bör man inte måla en tjock eyeliner, då syns det nästan bara svart när man tittar rakt fram.
- Om man är ovan med att måla eyeliner kan man från början strunta i den där ''vingen'' som är på slutet. Och istället bara tänka på att få en så ohackig linje som möjligt som följer fransraden så nära fransarna som möjligt så det inte blir några mellanrum. Man kan börja med att göra en smal linje precis vid fransraden så det inte blir något mellanrum och sedan måla igen och göra den lite tjockare.
- Om man väljer att göra den där ''vingen'' på slutet ska man tänka på att den ska lyfta ögat naturligt. Den ska inte gå för långt ut, utan börja redan gå uppåt innan ögonfransarna slutar. Den ska ta slut där ögonfransarna slutar.
- Om ni använder ögonskugga så ska ni alltid lägga ögonskuggan innan ni applicerar eyelinern.

Att måla eyeliner handlar om träning och åter träning. Träna mycket och tillslut ska ni se att det kommer gå hur bra som helst! Hoppas ni har fått lite tips på hur ni kan tänka när ni målar eran eyeliner

Love me a little

Nu är jag hemma igen och redo att blogga som bara den! Har haft det bra i Dalarna, kommer massa bilder när jag har fått dom från Emelie. Jag hoppas ni har haft det bra, och har vilat ut er ordentligt eftersom skolan drar igång snart! Då ni, då blir det mycket bloggande, mycket lättare då jag använder mig utav dator i skolan varje dag. Idag iallafall ska jag svara på frågan om hur man målar eyeliner, så håll utkik.


Fick med mig en klocka, halsband och två fina toppar/klänningar från Dalarna.

Jag ska kämpa för dig

Usch vilken dag, är inte på humör alls. Har hänt en liten för jobbig grej.. Har ingen blogglust alls, men ska blogga för eran skull. Förövrigt är jag fortfarande i Dalarna, ska göra de bästa av situationen och försöka vara glad. Iallafall på utsidan, hoppas ni mår bra så bloggar jag mer när jag kommer hem!

Sitter just nu i Dalarna med emelies och m...

img_2544 (MMS)

Sitter just nu i Dalarna med emelies och min familj, ska avnjuta en god middag innan kvällens bravader. Hoppas ni får en fin kväll!


förlåt

Ber om ursäkt om igår också, känner mig sämst. Men det är faktiskt inte långt kvar på sommarlovet så har avstått från datorn! Och om en halvtimme åker jag till dalarna med min familj och Emelies familj. Så är tillbaka på antingen lördag eller söndag. Då ska jag svara på era frågor, det va någon som ville veta hur man målar eyeliner osv, lovar att svara på det! Hoppas ni får några riktigt fina dagar. puss ni är bäst


Bjuder på en badbild på mig!

scorett


Fynade dessa fantastika skor igår på Scorett för halva priset!! Galet. Endast 349kr fick jag betala. Inte dåligt! Älskar skinnet längst bak på kilklacken, tror jag är kär! Kommer användas mycket flitigt. Tänk er bara ben, dessa skor och någon snygg överdel till, mmmm

yes


Idag har jag umgåtts med Elin. Solen stekte hela förmiddagen, vart sola och bada. Sedan kom åskan och regn. Men det var bara att dra över pooltaket och fortsätta bada. Det är Elin som dyker på bilden förresten!
Har precis duschat av mig allt klor nu och ska strax äta lite mat innan jag beger mig hem till Elin för lite mys och snack. Älskar livet just nu!

Someone like you

Förlåt för ingen uppdatering igår! Kom hem rätt sent för stannade i Karlstad med min bror, han skulle shoppa och ville ha sin syster till hjälp. Kom hem så åkte vi direkt och tvättade båten, sen spendera jag min tid till underbara Elin!
Fick iallafall med mig ett par skor hem från Karlstad, visar er senare. Har även fått lite frågor som jag ska svara på också. Inte lätt när man vart borta.. Och åker igen gör jag på torsdag. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt. Men nu först ska jag ut och bada med Elin, pusss

tillbaka till karlskoga


Åhh vad jag vill utomlands, funderar på att åka i höst eller snart innan sommarlovet är slut.
Men iallafall tillbaka till verkligheten, alldeles strax ska jag och Gabriel sätta oss i bilen och åka hem igen. Vi tar ett stopp i Karlstad för lite shopping på vägen också. Vill verkligen inte åka hem, så underbart här! Men är tillbaka om några veckor, kanske när jag fyller den 15 augusti. Vem vet.. Nu blir det packa klart! Hörs när jag är hemma

RSS 2.0