Jeansshorts



Hur snygga är inte dessa korta, högmidjade jeansshorts? Hitta dessa igår på Revolt 22.
Provade de dock snabbt för vi hade brottom, tyckte dom satt bra men kollade aldrig bakifrån. Kom hem testade dom och märkte att hela röven syndes.. Har dock stor röv så det var ju inte så passande, haha. Så blir att lämna tillbaka dom imorgon, kostade 699kr så kan istället köpa något annat. Ååh,jag som hade såna planer för vad jag skulle göra med dom, slita dom snyggt och sätta nitar på. Får drömma vidare..
Nu ska jag ut och sätta mig i kvällssolen med ett glas vin med min kära moster och snacka lite skit. Hoppas ni haft en bra dag!

GODMORGON

Har precis vaknat och ska gå och äta frukost som min moster gjort klar nu. Vid 12 åker vi ut med båten och är ute hela dagen. Så blir dåligt med uppdatering, men bloggar ikväll! Ni får gärna komma med förslag om vad jag ska blogga om, är det något speciellt ni vill veta? Något speciellt ni vill lära er? Så säg bara till!

topshop


love life






Har det underbart här i Strömstad! Imorgon ska vi ut med båten igen, ååh älskar livet just nu! Jag och min bror var även på en affär som heter Revolt 22 förut, en klädaffär med märkeskläder. Fick ett par AP snygga jeansshorts för 699kr och en snygg body för 199kr av Gabriel, hur snäll bror? Visar er senare! Nu blir det ut och ta ett dopp i poolen och sedan äta räkor.

lördag

Vädret bjuder på sol och en värme så jag tror jag ska svimma så fort jag kommer utanför dörren. Alldeles strax ska vi åker ner till båten för att åka ut på havet och bara njuta av denna dag. Blir att stanna vid någon klippa eller strand och bada, hur skönt som helst! Bara rädd för fiskar..
Hoppas ni har fint väder där ni befinner er och njut av dagen! Hatar att säga det här men.. sommarlovet är snart slut.

10 bronzer tips

En bronzer kan pigga upp en blek hy, men om man jobbar men bronzern fel kan det lätt se smutsigt och fläckigt ut. Här kommer 10 bra tips att tänka på!

1. Det som är viktigt när man jobbar med bronzers är att inte använda för mycket, det kan göra så det ser onaturligt ut.

2. Man ska inte använda orangea toner, det ser oftast oäkta ut.

3. Applicera bronzerpudret tunnt.

4. Avänd bronzerpudret endast på ställen som träffas av solen. Som kindbenen, sidan av pannan och längs käklinjen. Du kan tänka på att arbeta med puderborsten som en 3a på ansiktets båda sidor.

5. Använd en nyans på pudret som är två-tre steg mörkare än din egen hudon för bästa resultat.

6. Ta det försiktigt när du applicerar, det är lättare att applicera ett lager till än att ta bort om det blir för mycket.

7. Om du vill få mer lyster så använd en bronzer som är skimmrig.

8. Tänk på att skimrande bronzer förstorar, passar tillexempel perfekt för kindbenen, ögonlocken, axlarna eller nyckelbenen. Aldrig i hela ansiktet eller på ett ställe du inte vill lyfta fram.

9. Ett solpuder är lättapplicera och perfekt för att skulptera ansiktet. Använd en puderborste och applicera lager på lager tills du uppnått önskad effekt. Bra till fetare hy.

10. En creambronzer är mer täckande så använd endast lite produkt. Arbeta ut med en svamp eller fingrarna. Passar alla hudtyper men extra bra till torrare hy.


Hoppas ni fått lite nya tips till att fixa sommarskimret!

virkat


Älskar virkat! Hur fin är inte denna klänningen? Den kan absolut få pryda min kropp
Det är en tjej som heter Emma Östergren som säljer flera virkade godingar, http://shop.textalk.se/en/shop.php?id=21273 kika in!


världens bästa stad

Har anlänt till Strömstad nu, har hunnit badat i poolen och grillat och ätit god mat! Här på västkusten är det 30 grader i skuggan och skinande sol. Helt underbart, orkar knappast inte vara ute pga av värmen. Om vädret bjuder på sol imorgon ska vi åka ut med båten och stanna vid någon mysig klippa och äta och sola. Underbart!! Har saknat min moster såå. Hoppas ni alla har det bra, så kommer jag med lite smink tips senare!

strömstad

Förlåt för ingen uppdatering igår, men behövde vara borta från datorn och allting. Har varit lite jobbigt nu i några dagar..
Men nu ska jag inte svika er igen! Om bara några minuter åker jag och min bror till Strömstad för att hälsa på moster, ska bli mysigt och skönt att vara borta i några dagar. Om jag får igång internet på min dator så bloggar jag mer när jag kommer dit. Tänkte ge er lite tips också, så håll utkik! Hörs om några timmar

27 juli


Det här har min dag bestått av, poolhäng med finbesök! Nu har jag precis duschat och ska strax göra mig lite mat för att senare träffa Elin igen. Jag älskar den tjejen! Hoppas ni haft en lika bra dag som mig hitills

Sitter på ett mysigt fik med emma och snac...

img_6392 (MMS)

Sitter på ett mysigt fik med emma och snackar om allt och ingenting. Hoppas ni är ute och tar vara på denna fina dag!


Love me and the world is mine

Blir ett snabbt inlägg nu innan jag ska åka till vetrinären med Vanessa, idag ska hon äntligen få ta bort stygnen.
Efter besöket hos vetrinären åker jag upp till stan och möter upp Emma för lite lunch och snack. Trevligt trevligt, saknat den tjejen väldigt mycket! Får se vad resten av dagen bjuder på, idag är der iallafall sol och det tackar jag för.

myskväll


Nu går jag över till Elin och myser med film och tjejsnack, hoppas ni har en bra kväll!

mina ögonbryn, min åsikt

Fick en fråga som löd,  ''Hur ser dina ögonbryn ut? Vilka ögonbryns former gillar du inte/ gillar du?''
och tänkte svara på det nu.

Jag har knappt inga ögonbryn tyvärr, har inte plockat dom mycket heller, har bara dålig hårväxt precis vid ögonbrynen. En grej jag ärvt från min mamma som inte har några ögonbryn alls nu. Jag måste alltså måla mina ögonbryn varje dag, och det är både negativt och positivt.
Det positiva som jag tycker är att jag inte alltid behöver ha samma former, kan göra lite olika varje dag. Efter vad jag känner för den dagen. Men att ha målade ögonbryn till en make-up är nästan ett måste, det gör så brynen ser tätare och snyggare ut!
Jag använder mig utav en ögonbrynspenna från MaxFactor, den ljusaste färgen.


Den finns på Kicks, Lindex, H&M, ja alla affärer som säljer smink. Jag rekomenderar den verkligen! Ligger på 85kr från Kicks.




Före bild utan smink och omålade bryn, som ni ser har jag som ett halvt ögonbryn bara.




Ett målat ögonbryn, som sagt målar jag mina bryn väldigt olika beroende på vad jag känner för och om jag bär glasögon eller inte. Men målar alltid en hög punkt så ögonen ''lyfts'', eftersom jag har småögon. Och det passar helt enkelt bäst för mitt ansikte.

Det finns direkt ingen form som jag inte gillar, det beror ju helt på ansiktsformen, alltså vad som passar bäst till ansiktet och utseéndet.
Men det jag tycker är snyggast är välfixade bryn, att dom är snyggt plockade och så. Har lite svårt för busskiga och väldigt tjocka bryn, men visst det kanske är snyggt på endel. Men ingenting som skulle falla mig in att ha själv.




SVAR PÅ KOMMENTAR

''Din blogg e bäst! Hur vart det mellan dig och den där killen du skrivit om? Har du lagt ned honom eller är ni på g änV?:D''

Tack så mycket! Med killen antar jag att du menar Markus. Jag har absolut inte lagt ner med nånting, han är som jag sagt förr en underbar kille och han är verkligen en drömkille! Kram på dig:-)

Bjuder på ett klipp där han sjunger för er som inte sätt. Världens duktigaste!

http://www.youtube.com/watch?v=rm6o3mVmSqU&feature=channel_video_title

Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart




13:22

Godmorgon! Skulle egentligen gått upp vid halv 11 idag för Emma och jag skulle luncha på stan vid 1-2. Men va gjorde jag? jo försov mig som vanligt haha.. Fast det gjorde hon med så då är det ju lugnt. Förövrigt så kommer min älskade mamma hem idag! Ibland är det skönt att ha mamma hemma, även fast det är skönt att vara ifrån varandra ett tag. Hoppas hon har något fint hem till mig. Nu blir det plocka ur diskmaskin! kram

have2have


Even the best fall down sometimes

Somnade vid 4 inatt så vaknade alltså runt 2 idag. Har hunnit duschat och lite sånt, och nu är Elin här på lite girltalk, viktiga saker! Återkommer senare när det är färdigt pratat, kram!

SVAR PÅ KOMMENTAR

''Bra inlägg! Hur ser dina ögonbryn ut? Vilka ögonbryns former gillar du inte/ gillar?''


För de första vill jag säga tack! Jag ska självklart visa er mina ögonbryn och vilka former jag gillar mer än andra.
Kommer ett inlägg om det när jag får tid att sätta mig en längre stund vid datorn. Kram!

rip amy winehouse


bik bok


DONE

Sådär gjorde manikyr förut, fila naglarna jämna, polera, klippte nagelbanden osv. Måla fransk manikyr lite snabbt också, inte det bästa jag gjort men hade lite brottom. Har även hunnit gjort lite mat och varit ute en sväng med Vanessa. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra lite hårinpackning, och bara ta hand om min kropp. Kram på er!


MANIKYR



Har en liten ta hand om mig själv dag idag, har precis smörjt in kroppen i en underbar kräm och ska under tiden den torkar fixa naglarna. Senare blir det ansiktsmask och hårinpackning♥

godmorgon

Ännu en dag på sommarlovet har gått och det närmar sig till skolan hela tiden. Men på tal om annat så vaknade jag för en stund sen, har precis ätit lite frukost och gett Vanessa hennes medeciner som kan vara det jobbigaste jag vet. Nu ska jag plocka ur och i diskmaskin, hemmafrun vare ja. Eftersom jag är hundvakt fortfarande så får jag väl stanna hemma idag med bara, kanske går ner och hyr en film och myser till det lite. Så vi hörs senare!

truth


Att måla ett ögonbryn

Måla ett ögonbryn kan man göra på sitt eget sätt, så som det känns bra och man trivs med.
Om man använder sig utav en ögonbrynsskugga så blir det ett mjukare intryck. En ögonbrynspenna markerar lite mer och gör ett skarpare, ''hårdare'' intryck.

För er som har ögon som sitter tätt ihop kan måla mer längst ut på brynen så det drar isär ögonen. Alltså mer färg längst ut på brynen och inte längst in.

För er som har ögon som sitter långt isär kan tänka på att måla era bryn mer längst in på brynen istället för att dra ihop ögonen mer.

Om ni anväder er utav ögonsbrynsskugga så är ett tips att använd en snedställd borste för att göra det lättare att applicera skuggan på bästa sätt.



Om ni har plockat era bryn mycket så slutar tillslut håren växa ut. Om ni har det problemet så är det perfekt att måla ögonbrynen för att få den form ni önskar. Kom ihåg att man kan måla på huden där det inte finns ögonbrynshår för att uppnå önskat ögonbryn!

Love would never leave us alone




Suddiga bilder, men det här är vad jag har hunnit hitills idag. Alltså ätit frukost och plockat ur diskmaskin. Har även kämpat med att ge Vanessa sina medeciner, inte det lättaste när hon är så envis. Idag ska jag bara ha en lugn hemmakväll med min pappa, vädret är motbjudande till att gå ut så känns skönt att få stanna inne och bara mysa med en film eller två.
Ska visa er senare hur man målar ett ögonbryn på bästa sätt, hoppas ni förstod om de olika formerna som jag beskrev igår. Hoppas ni får en fin dag!

KAN DEE


ÖGONBRYN del 2



Se bild, kolla er i spegeln och försök se vad ni har för ansiktsform.

Ni kommer ihåg högsta punkten jag berätta om, om inte kolla bild i ett inlägg längre ner! Högsta punkten är där brynet har sin högsta punkt, från näsvingen genom puppillen och upp.
Det finns olika slags ögonbryn, vissa former på bryn passar bättre på vissa ansiktsformer än andra. Jag ska ge er lite förslag på olika former på ögonbryn till olika slags ansiktsformer.

Ett ögonbryn som har högsta punkten långt ut på brynet breddar ögonpartiet och ögonavståndet. Så det passar ansiktsformer som behöver mer bredd över ögonen och kindbenen, tillexempel ett droppformat ansikte. Mellan ögonen ska det vara 3 cm. Så om ni har ögon som sitter tätt ihop tänk på att ha högsta punkten på ögonbrynet långt ut för att dra isär era ögon.

Ett ögonbryn som har högsta punkten långt in på brynet drar ihop ögonpartiet och ögonavståndet. Passar ansiktsformer som har ögonen brett isär. Passar tillexempel trekantiga ansikten. Så om du har ögon som sitter brett isär så ska du plocka brynen med högsta punkten långt in. Jag ska ska förklara i ett annat inlägg hur man plockar brynen!

Ett ansikte som är kort och brett behöver ett ögonbryn som har en hög högsta punkt. Ett högt ögonbryn höjer ögonpartiet och förlänger ansiktet.

Ett ögonbryn med ingen högsta punkt passar långsmala ansikten. Det kortar av ansiktet och kan ge ett bredare intryck. Tänk er själva om man har ett långtsmalt ansikte och samtidigt har en väldigt hög punkt på ögonbrynet, då ser ansiktet bara ännu längre ut. Detta ögonbryn kan också avslutas i en båge neråt för att korta av ytterligare och ge ett intryck av en formad högsta punkt.

Hoppas ni har fått lite hjälp med hur ni ska plocka era bryn. Om ni har några frågor så ställ dom, ska svara så gott jag kan! Som jag skrev tidigare kommer det ett inlägg om lite tips om hur ni ska plocka era bryn, kommer även ett inlägg om hur ni målar brynen på bästa sätt!

JAG GRÅTER BARA I REGNET




Idag ska jag försöka hinna visa er olika former på ögonbryn! Fick även en till fråga om jag kan visa hur man målar ett ögonbryn på bästa sett, ska försöka hinna med det med idag. Annars visar jag er allt imorgon!
Det är såhär att min mamma har rest bort och ska vara borta i några dagar och jag måste vara hundvakt åt min nyopererade hund pga av hon inte får lämnas ensam så mycket. Så har lite fullt upp med den bebisen. Har även hunnit med att dammsuga nedervåningen idag och plockat ur och i diskmaskin. Senare ska jag handla massor med mat osv, känner mig som en hemmafru.


Förlåt för sämsta uppdateringen, men igår ...

img_7284 (MMS)

Förlåt för sämsta uppdateringen, men igår satt jag och Emelie bänkade framför tvn från när vi vakna tills ungefär klockan 2 på natten. Harry Potter marathon! Nu är vi i Karlstad och shoppar lite, senare sen ska vi på bio. Mys onsdag! Hoppas ni mår bra


SVAR PÅ KOMMENTAR

Fick frågan om jag kan ge er tips på olika former för ögonbryn. Och självklart kan jag göra det!
Men hinner inte nu tyvärr, men när jag har lite mer tid ska jag sätta mig ner i lugn och ro och ge er massa tips som man kan tänka på när man plockar ett bryn efter ens huvudform osv. Håll utkik kära läsare!

ÖGONBRYN



Det finns tre punkter att tänka på när man plockar ett bryn, kolla ovan. Börja med att mäta från näsvingen upp till inre ögonfrån och upp, där ska ögonbrynet börja. Ett ögonbryn är alltid tjockare i början och smalast på slutet. Efter när man har mätt där ögonbrynet ska börja så mäter man från näsvingen igen och igenom ögonpupillen (kolla alltså rakt fram) och sedan upp, där ska högsta punkten på ögonbrynet vara. Alltså där brynet är som ''högst''. Sedan börjar det gå neråt igen mot sitt slut. Ögonbrynet ska ha sitt slut vid yttre ögonvrån.

Det är inte så lätt att få ett snyggt bryn om man har plockat dom mycket innan. Men spara ut brynen, strunta i att plocka dom under en viss tid tills de växt ut. Strunta i hur det ser ut, ni kommer vara nöjda sen!
Och det är alltid snyggt att fylla i brynen med ögonbrynspenna eller skugga. Hoppas ni lärt er lite. Om det är några mer frågor eller om ni vill jag ska förklara bättre, så säg bara till!

AMERICAN VINTAGE


GODMORGON

Har precis ätit lite frukost och nu ska jag skynda mig iväg till bussen för sedan åka på behandling. Efteråt måste jag skynda mig hem och fixa iordning mig och packa ner det sista och sedan åka vidare till Kristinehamn där jag stannar några dagar.
Ska försöka med en bra uppdatering, och om jag hinner idag så ska jag visa er en bra sak att tänka på när man plockar ett ögonbryn.

MONKI


HUR JAG SMINKAR MIG TILL VARDAGS

Beronde på vad jag ska göra så blir det ju lite olika sminkningar, och självklart om ni vill så kan jag visa er några stycken olika. Men börjar med en enkel vanlig, som till vardags bara. På sommarn används inte smink lika mycket som på vintern osv. Men när man vill känna sig lite freshare så är smink kanon.

1. Jag börjar med att göra rent min ansikte med ansiktsvatten och med en kräm, som jag visa i ett annat inlägg!

2. När krämen har torkat in i huden börjar jag med att täcka mörka ringar under ögonen med en concealer. Vet tyvärr inte vart den kommer ifrån, fick den från mammas kompis. Men den funkar hur bra som helst. Om det är så att man skulle lyckas fått tex en finne eller blivit röd på ett parti i ansiktet så använder jag mig av en grön/gul concealer, eftersom grön/gul nyans lugnar ner det röda så det inte syns.

3. Sedan börjar jag lägga min foundation, jag använder mig av mina egna händer och en svamp när jag applicerar foundation på mig själv, när jag sminkar andra använder jag mig av en foundation pensel. Jag drar ner min foundation enda ner på halsen och ibland ut över bröstet. Tänk på att även sminka era öron! Jag använder lite olika foundation beroende på, på sommaren när man solar kan man ju lätt bränna sig och bli lite röd då använder jag mig av en foundation från Isadora som heter 16 Hrs Active moist make-up. Den har lite grön/gula toner i sig, och som jag sa tidigare så dämpar gult och grönt det röda. Men man ser självklart inte grön/gul ut i ansiktet ett plus är att den är väldigt lätt att arbeta med. På vintern använder jag mig av en foundation som är väldigt tunn och gör så det knappast inte syns att man har en foundation på sig, och är väldigt väldigt lätt att arbeta med också. Den är från Maybelline och heter Dream Satin Liquid. Den foundationen täcker inte finnar och osv, men eftersom jag aldrig haft problem med det så är den perfekt för mig.


4. Efter foundation använder jag ett matt puder som är samma som min hudfärg, för att jag inte ska vara glansig i ansiktet av foundationen. För att pudret ska fästa på huden på bästa sätt så gör cirkulation rörelser med puderborsten i ansiktet! Pudret jag änvänder är från Loreal och heter True match.

5. Nu har jag kommit så långt så jag målar mina ögonbryn, jag ska visa i ett annat inlägg vad man ska tänka på när man plockar ett ögonrbyn! Men jag målar mina med en ögonbrynspenna från MaxFactor. Det går även lika bra att använda en ögonskugga.

6. Sedan är det dags för ögonfransarna, jag böjer alltid mina fransar för att få dom att se lite längre ut. Sedan använder jag mig av en vattenfast mascara för det ska hålla bättre. Skillnaden mot en vattenfast mascara och en inte vattenfast mascara är ju såklart att den ena är vattenfast men också att en vattenfast mascara gör så fransarna håller sig ''uppe'' mer. Jag anväder mig av en MaxFactor False Lash Effect.

7. Ibland efter jag har sminkat mig med mascara kan jag använda mig av en vit kajal penna på undrefransraden bara för att få ögonen att se större ut. Ett tips om man ser lite trött ut!

8. Sedan var det blush på kinderna, och ska även visa er i ett annat inlägg hur ni ska lägga den!

9. Till sist kan jag bara ta på någon snygg gloss på läpparna eller bara låta dom vara.

Det var en lätt vardags sminkning. Om ni vill ha bilder till steg för steg hur jag gör, så säg till så kommer det!
Det gick tyvärr inte att lappa upp bilder idag. Men om ni vill, så kommer det någon annan dag.

EN SÖNDAG

En regning söndag bjöd vädret på idag. Har sovit mesta dels av dagen, därför det blev dåligt med bloggandet tyvärr. Sedan fick jag stressa ihjäl mig för skulle till Kristinehamn men i sista sekund jag skulle åka påminde mamma mig och att jag skulle på behandling imorgon, så ja. Får åka imorgon istället, stannar där till torsdag eller onsdag så det lär bli dåligt med uppdatering. Men ska göra så mycket jag hinner! Det som är tråkigt på sommaren är att man inte är så mycket vid datorn, man gör så mycket annat. Men när skolan drar igång, då ni, då blir det mycket bloggning, ska lära er massa roliga saker:) kram på er!

WANTS


GODMORGON

Förlåt och åter förlåt för igår. Hoppas ni har förståelse för att jag var tvungen att ta hand om min hund igår.
Men nu ska jag hinna uppdatera så mycket som möjligt. Gårkvällen vart helt okej, förutom att mitt temperament kanske inte är det bästa, men jag gillar rättvisa och det finns gränser. Började iallafall dricka hemma hos några killar med Emma, spelade öl spelet och lite såna trevligheter. Sedan gick vi och mötte Elin och fortsatte till nästa stopp. Kvällen fortsatte lika bra där. Kom hem vid 4 någongång, sov och vaknade vid 7. Fast lyckades somna om till en film och vaknade nyss.
Senare sen ska ni få se lite tips här på bloggen om jag hinner, så missa inte det! Kram

Lunchar på som hemma med mamma! Snart blir...

img_9248 (MMS)

Lunchar på som hemma med mamma! Snart blir det att hämta min bebis


IDAG VILL JAG INTE VARA MED

Fyy vilken början på dagen.. Fick gå upp 8 imorse och halv tio fick vi tid hos vetrinären med min älskling. Just nu ligger min 9åriga hund på operationsbordet redo för operation och jag vill inte! Det räckte med cancern hon hade.. Nu har hon nämlingen livmoders inflamation, det är det som de flesta tikar dör av. Skulle aldrig klara av att hon skulle försvinna. Även fast hon är en hund, så är hon min bästavän. När jag är ledsen så är det hon som kommer med sina små tassar och klappar mig, hon som tar bort mina tårar med nosen.
Kommer förmodligen bli dålig uppdatering idag, hoppas det är okej med det. Ska alldeles strax åka tillbaka till vetrinären och vänta på att operationen ska bli klar så jag kan få ta med Vanessa hem. Sen ska jag ge all min tid till henne idag♥



Mitt hjärta jag älskar dig!

SVAR PÅ KOMMENTAR

Fått frågan om att visa hur jag sminkar mig, och hur jag gör. Såfort jag har tid så ska jag visa er, så håll utkik!

ETT MÅSTE

Nu en grej till alla tjejer och killar som använder foundation. Det är SUPER viktigt att ha ett underlag på huden innan ni lägger eran foundation, dvs en ansiktskräm. Börja på morgonen med att göra rent ansiktet med ansiktsvatten, sedan applicera en dagkräm som är bra för huden. Sen är det fritt fram att lägga foundation! Detta är jätteviktigt för att skydda eran hud.



Dessa tre produkter använder jag mig av, ansiktsvatten från ACO som är oparfymerat och bra för känslig hud.
Två alovera salvor som jag blandar. Perfekt underlag!

INSPIRATION


BRUNETTER SEXIGARE ÄN BLONDINER?

Själv tycker jag att brunetter är sexigare än blondiner, blondiner ser mycket snällare ut på något sett. Men det är ju min åsikt, vad tycker ni är sexigast?
Jag är själv blond, men funderar på att färga håret mörkt. Har länge velat det men inte riktigt vågat, men om man inte blir nöjd är det ju bara att försöka färga tillbaka, eller?







NY BLOGG

Godmorgon på er! Bytit blogg från devote till hit, och jag trivs redan! Är lite småsjuk, men mår bättre än vad jag har gjort. Hur mår ni? Många sjuka?
Här på blogg.se lovar jag er en bättre uppdatering, bättre inlägg. Ni får gärna komma med förslag vad jag ska blogga om, vad tycker ni? Vill ni läsa mycket om smink? om styling? Ja, kom med förslag! Som ni ser utbildas jag till stylist, make-up artist och nagelteknolog. Och jag ska lära er allt jag kan och kommer lära mig framöver! Jag ska komma med så mycket tips som möjligt, för jag vet själv att allt med smink osv inte är så lätt. Men nu ropar frukosten, ha en fin dag så hörs vi snart!

RSS 2.0