10 bronzer tips

En bronzer kan pigga upp en blek hy, men om man jobbar men bronzern fel kan det lätt se smutsigt och fläckigt ut. Här kommer 10 bra tips att tänka på!

1. Det som är viktigt när man jobbar med bronzers är att inte använda för mycket, det kan göra så det ser onaturligt ut.

2. Man ska inte använda orangea toner, det ser oftast oäkta ut.

3. Applicera bronzerpudret tunnt.

4. Avänd bronzerpudret endast på ställen som träffas av solen. Som kindbenen, sidan av pannan och längs käklinjen. Du kan tänka på att arbeta med puderborsten som en 3a på ansiktets båda sidor.

5. Använd en nyans på pudret som är två-tre steg mörkare än din egen hudon för bästa resultat.

6. Ta det försiktigt när du applicerar, det är lättare att applicera ett lager till än att ta bort om det blir för mycket.

7. Om du vill få mer lyster så använd en bronzer som är skimmrig.

8. Tänk på att skimrande bronzer förstorar, passar tillexempel perfekt för kindbenen, ögonlocken, axlarna eller nyckelbenen. Aldrig i hela ansiktet eller på ett ställe du inte vill lyfta fram.

9. Ett solpuder är lättapplicera och perfekt för att skulptera ansiktet. Använd en puderborste och applicera lager på lager tills du uppnått önskad effekt. Bra till fetare hy.

10. En creambronzer är mer täckande så använd endast lite produkt. Arbeta ut med en svamp eller fingrarna. Passar alla hudtyper men extra bra till torrare hy.


Hoppas ni fått lite nya tips till att fixa sommarskimret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0