New in

Ber om ursäkt över att bloggen har kommit i andrahand. Men somsagt låg jag i sängen ungefär hela dagen igår, migrän är inte alltid det roligaste! Idag har jag sovit rätt mycket också pga av att jag vart trött efter alla tabletter jag fick stoppa i mig. Men nu ni, nu ska jag inte svika er, eller kanske lite, fyller imorgon och vill inte spendera min födelsedag vid datorn och åker förmodligen till Göteborg på tisdag. Men jag kör på mobilbloggning!

Här är lite av sakerna jag köpte i fredags i Örebro. Alltid lika roligt att shoppa med världens bästa mamma♥

Var på en poolaffär först för att inhandla massa nytt klor och sånt som behövs till en pool, mamma köpte även med ett volleyboll nät och en volleyboll! Nu blir det volleyboll tunering;-)


Mascara, waterproof eye makeup remover och två ringar från Kicks. Två Body Butter 300kr från Body Shop.
En kam 25kr & Loreal Absolut Repair ca.200kr från Bell Box. Kommer ej ihåg priserna på de från Kicks.


Svarta ''bh:n'' 129kr från Bik Bok. Bh utan band, jättesmart grej. Det är alltså som en bh som har som nästan klister i kuporna så den sitter fast. Perfekt om man har en klänning/tröja med bar rygg! 169kr från Cubus.


Navelpiercing från Silver Box, ca.300kr.


Ett par till nya kärlekar, kan inte få nog av skor! Dessa kommer från Scorett och kostar 699kr.

Köpte även, en poncho som är as ball nu när det är lite kallt ute, perfekt över skinnjackan! Ett par jeans. Och en tröja som jag länge letat efter, öppenrygg! Hur snygg som helst. Även ett halsband och lite sånt. Ni fick se lite iaf!
Tack mammi♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0